skip to Main Content

Herkenbaar?

Je bent druk met van alles en nog wat, maar maakt onvoldoende tijd vrij om op zoek te gaan naar ander werk. Solliciteren stel je steeds maar uit. Je C.V. kan wel een update gebruiken, net zoals je LinkedIn. Of misschien heb je daar nog geen account en wil je die wel. Je ziet af en toe wel eens interessante vacatures voorbij komen, maar neemt de tijd niet om daar ook daadwerkelijk op te reageren. Wil je echt een nieuwe baan, dan is het toch tijd voor wat actie.

Verlang jij ook naar…

Een stok achter de deur die je helpt om écht in beweging te komen

Tijd en ruimte maken om je te profileren op de arbeidsmarkt

Concreet en praktisch aan de slag te gaan

Inspiratie en hulp van anderen

Dan is het werkatelier misschien iets voor jou! Wil je hier wat meer over weten, neem dat gratis en vrijblijvend contact met me op.

Depositphotos_73555629_s-2019

Werkatelier

Gedurende een dagdeel ga je praktisch en concreet aan het werk met onderwerpen op het gebied van arbeidsmarktbenadering. Je kunt hierbij o.a. denken aan je C.V., LinkedIn, elevator pitch, vacatures zoeken en/of reageren enz. De bedoeling is dat je actief bezig bent en aan het einde van de dag de deur uitloopt met een concreet eindresultaat. Bij een werkatelier zijn meerdere mensen aanwezig wat zorgt voor nog meer motivatie en inspiratie. Je wordt aangestoken door anderen en komt op nieuwe ideeën. Je wordt niet afgeleid door allerlei klusjes in huis of andere bezigheden. En wie weet krijg je wel de prefecte warme lead naar je nieuwe baan…

Hoe ziet dat eruit?

Je neemt je eigen laptop (of pen en papier) mee en gaat zelf aan de slag. We werken met kleine groepjes in een rustige omgeving. Aan het begin deelt iedereen zijn/haar concrete doel van deze dag. Als blijkt dat meer mensen hetzelfde doel hebben, geef ik gezamenlijk wat tips & trics. Als dat echter niet het geval is, is dat ook geen probleem. Ik zorg dat er wat handouts en voorbeelden klaar liggen zodat je aan de slag kunt. Heb je een vraag of heb je kort advies nodig hoe je iets aanpakt, dan kun je hiervoor direct bij me terecht. Of misschien hebben de andere deelnemers wel handige tips. Zo kun je meteen weer verder werken en wordt je niet opgehouden. Je kunt zo vaak meedoen aan een werkatelier als je zelf wilt.

Eerstvolgende data werkatelier

Data binnenkort bekend.

Wat levert het op?

  • Je hebt een stok achter de deur om tijd vrij te maken voor het vinden van een nieuwe baan
  • Je bent actief aan de slag geweest en loopt de deur uit met concrete resultaten
  • Je krijgt direct tips en advies waardoor je door kunt werken

Schrijf je nu in. Het aantal plaatsen is beperkt.

Meer informatie of schrijf je direct in

    Back To Top