Ga naar hoofdinhoud

Tijdens of na het herstel van jouw burn-out zie je er tegenop om weer aan het werk te gaan. Je vraagt je steeds vaker af of je baan nog wel bij je past. Je worstelt je met je energielevel en merkt dat je vooral weer energie krijgt van andere dingen dan je werk. Dit zou je graag anders zien, maar je hebt geen idee hoe je daarvoor kunt zorgen.

Werk na burn-out

Als je jouw twijfel en onderbuikgevoel (opnieuw) negeert en er niks mee doet, is de kans groot dat dit jouw verdere herstel tegenhoudt en misschien zelfs wel dat je nog een burn-out krijgt. Hoe fijn zou het zijn als jouw werk je weer energie geeft in plaats van dat het je leeg trekt? Tijd voor actie dus!

Met dit coachtraject wil ik je graag begeleiden bij de loopbaanvragen die jij hebt op een manier die bij jou aansluit in deze periode. Dat betekent dat ik mijn aanpak volledig aanpas op wat jij op dat moment aankunt.

Depositphotos_25734809_s-2019

Hoe ziet dat eruit?

Als het lukt hebben we iedere 2-3 weken een coachsessie en maak je tussendoor opdrachten. De hoeveelheid opdrachten en de frequentie van de sessies passen we aan naar wat voor jou haalbaar is. Met creatieve werkvormen probeer ik je wat meer uit je hoofd te halen en dichter bij je gevoel te laten komen. Er zit veel verstopt in je onderbewustzijn en met behulp van diverse (kaarten)spellen en andere oefeningen probeer ik dit naar boven te laten komen.

Wat levert het op?

  • Meer zelfkennis: jezelf beter begrijpen en hierop kunnen anticiperen
  • Inzicht in jouw talenten, eigenschappen en drijfveren
  • Weten wat jouw energiegevers en -vreters zijn
  • Bewust zijn van wat je motiveert en wat juist niet
  • Meer inzicht in ontstaan burn-out
  • Handvatten om nog een burn-out te voorkomen
  • Meer zicht op werk dat bij je past
  • Bewuste loopbaankeuzes kunnen maken

 

Een coachtraject staat of breekt met een loopbaancoach die jij vertrouwt. Wil je ervaren of je een klik met me hebt, laten we dan een gratis en vrijblijvend een afspraak maken voor een kop koffie/thee. Ik leer je graag kennen en ben benieuwd of ik wat voor je kan betekenen.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

    Back To Top