Ga naar hoofdinhoud

Is dit herkenbaar?

De laatste tijd (of misschien al wat langer) twijfel je steeds meer of deze baan nog wel bij je past. Jouw werk kost je meer en meer energie en je ziet hoe dit langzaam maar zeker ook gaat doorwerken in je privé leven. Als je ’s avonds thuiskomt heb je nergens meer zin in. Je bent moe, chagrijnig en gaat er steeds minder op uit. Sporten schiet erbij in, je eet steeds ongezonder en je slaapt slecht. Zo wil je niet langer verder. Misschien is het zelfs al zo ver dat je bang bent voor een burn-out als je zo doorgaat. De tijd is rijp voor verandering. Je wilt een bewuste keuze gaan maken voor een volgende stap in je loopbaan. Je hebt alleen geen idee wat dan. Of misschien heb je al wel enkele ideeën. Je denkt erover om voor jezelf te beginnen of je hebt al enkele functies in je hoofd, maar de twijfel overheerst (nog).

Verlang jij ook naar…

Fluitend naar je werk gaan

Energie krijgen van je baan

Voldoening halen uit je werk

Lekker in je vel zitten

Hoewel dat nu misschien niet zo voelt, dit is echt haalbaar! Het komt je alleen niet aanwaaien. Een van de grootste uitdagingen om dit te bereiken, is om daadwerkelijk in beweging te komen. Weet je niet wat, hoe en waar, zoek er dan hulp bij. Dus kom in actie en neem gratis en vrijblijvend contact met me op. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Welk werk past mij?

Met dit coachtraject wil ik je helpen onderzoeken welk werk bij je past zodat je zelf bewuste keuzes kunt maken in je loopbaan. Je gaat terug naar wie jij in de basis bent, wat zijn jouw talenten en waar liggen jouw behoeftes en verlangens. Vervolgens gaan we op zoek naar loopbaanrichtingen en branches die hier goed bij zouden passen. Ik geloof er niet in dat er maar één specifieke functie uitkomt, vaak zijn er meerdere dingen die bij jou zouden passen. Na dit traject snap je ook waarom dat het geval is, je ziet de overeenkomst tussen deze misschien wel heel verschillende functies en je kunt een bewuste keuze maken voor je volgende stap.

Depositphotos

Hoe ziet dat eruit?

Afhankelijk van jouw specifieke situatie bestaat dit coachtraject uit gemiddeld 6-8 coachgesprekken van 1,5 uur. Iedere 2-3 weken hebben we een coaching en tussentijds maak je diverse opdrachten. Tijdens de coachgesprekken zet ik graag creatieve werkvormen in om je wat meer uit je hoofd te halen. Ik geloof er namelijk in dat je daar niet het antwoord kunt vinden, want dan had je het waarschijnlijk zelf al geweten. Ik besteed meer aandacht aan je gevoel en wat er onbewust in je hart leeft. Ik probeer daarmee het onbewuste voor jou bewust te maken. Dat klinkt misschien een beetje zweverig, maar is het helemaal niet. Het betekent juist dat we wat meer gaan doen en je hersenen wat minder laten kraken.

Eindrapportage

Aan het einde van dit coachtraject ontvang je van mij een eindrapportage met een beschrijving van jouw persoonlijke en professionele profiel en een aanbeveling voor het maken van een volgende loopbaanstap.

Wat levert het op?

  • Meer zelfkennis: jezelf beter begrijpen en hierop kunnen anticiperen
  • Inzicht in jouw talenten
  • Weten wat jouw energiegevers en -vreters zijn
  • Bewust zijn van wat je motiveert en wat juist niet
  • Zicht op werk dat bij je past
  • Bewuste loopbaankeuzes kunnen maken

Een coachtraject staat of breekt met een loopbaancoach die jij vertrouwt. Wil je ervaren of we een klik hebben, maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak om een kop koffie/thee te drinken. Ik leer je graag kennen en ben benieuwd of ik wat voor je kan betekenen.

Vraag vrijblijvend een coachgesprek aan

    Back To Top