Ga naar hoofdinhoud

Je vindt het lastig om een keuze te maken welke studie je gaat volgen. De keuze is groot en hoe weet je nou wat het beste bij je past? Of je hebt al een keuze gemaakt en bent bezig met een studie, maar je merkt dat het niet voldoet aan je verwachtingen. Het liefst zou je switchen, maar waarheen dan? Of misschien heb je al wel enkele ideeën, maar de twijfel overheerst nog.

Verlang jij ook naar

Fluitend naar college gaan

Energie krijgen van studeren

Lekker in je vel zitten

Een mooie toekomst zien na je studie

Dit is zeker haalbaar, als je nu in beweging komt en op onderzoek uitgaat. Aangezien het niet altijd zo simpel is als het soms klinkt, kan het raadzaam zijn om daar hulp bij te zoeken. Ik kan je die hulp bieden zoals ik ook al voor anderen gedaan heb. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan gratis en vrijblijvend contact met me op.

Welke studie past bij mij?

In een coachtraject gaan we samen onderzoeken welke studie het beste past bij jouw drijfveren, talenten, vaardigheden en interesses zodat je op basis hiervan een goede studiekeuze kunt maken. Vaak komen er meerdere studies naar boven die goed bij jou kunnen passen. Na dit traject snap je waarom dit het geval is, je ziet de overeenkomsten tussen de misschien wel heel verschillende studies en je kunt eindelijk een bewuste keuze maken. Ik help je met nieuwe inzichten zodat je de knoop kunt doorhakken.

Afbeelding Sharon Scheeper

Hoe ziet dat eruit?

Iedere 2-3 weken hebben we een coachsessie van 1-1,5 uur. Tijdens deze sessies gebruik ik specifieke interviewtechnieken en werkvormen met spellen. Afhankelijk van jouw situatie bestaat dit traject uit 3-4 coachsessies. Tussen deze sessies door krijg je opdrachten om zelf uit te voeren, een soort huiswerk. Hoe serieuzer je daarmee omgaat, des te beter het resultaat.

Wat levert het op?

Je krijgt inzicht in jouw drijfveren, talenten, vaardigheden en interesses zodat je op basis daarvan een bewuste studiekeuze kunt maken.

Meer informatie of schrijf je direct in

    Back To Top