Ga naar hoofdinhoud

Je hebt een leuke baan bij een prettige werkgever of je werkt juist lekker voor jezelf. Behoefte om van baan te switchen heb je niet direct. Toch vraag je je wel eens af hoe je ervoor kunt zorgen dat je over 5 jaar nog steeds plezier hebt in je werk. De arbeidsmarkt verandert in rap tempo dus er is een grote kans dat ook jouw baan in meer of mindere mate gaat veranderen. Hoe zorg je dan dat je duurzaam inzetbaar blijft en energie uit je werk blijft halen?

Persoonlijke ontwikkeling

Misschien heb je wel eens last van onzekere momenten of zaken waarover je twijfelt en verlang je naar bijvoorbeeld:

  • Een betere balans tussen werk en privé
  • Jouw talenten nog beter kunnen benutten in jouw huidige functie
  • Meer energie uit je werk halen
  • Je voorbereiden op een bewuste loopbaanstap op langere termijn (in plaats van dat je dit laat bepalen door wat je overkomt)

Allemaal dingen die vragen om actie, maar je weet niet goed wat verstandig is om te doen en hoe.

Ook voor dit soort loopbaanvragen ben je bij mij aan het juiste adres. We kunnen hiermee aan de slag in een coachtraject van meerdere sessies, maar soms is 1 sessie ook al voldoende om je op weg te helpen.

Depositphotos_80238668_s-2019

Hoe ziet dat eruit?

We starten met een intakegesprek om duidelijk te krijgen waar jij tegenaan loopt en wat je graag zou willen. Afhankelijk van je behoefte gaan we hier in één of meerdere coachgesprekken mee aan de slag. Dit zal niet alleen praten zijn, maar ik zet ook graag creatieve werkvormen in. Ik houd van beweging in de coaching, van doen en zorgen voor meer energie en inspiratie.

Wat levert het op?

  • Antwoord op jouw specifieke loopbaanvraag
  • Bewuste loopbaankeuzes kunnen maken die zorgen voor nog meer werkplezier

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken en te kijken wat ik voor je kan betekenen. Plan dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

    Back To Top