skip to Main Content

Haal je onvoldoende voldoening uit je werk? Of merk je dat jouw werk om een andere reden niet meer bij je past? Lees dan beslist even verder.

Haal je onvoldoende voldoening uit je werk? Of merk je dat jouw werk om een andere reden niet meer bij je past?

Aarzel dan niet, maak een afspraak met een loopbaancoach. 

GRATIS oriëntatiegesprek met een ervaren Loopbaancoach
Krijg frisse nieuwe inzichten
Hoge beoordeling 9+
Snel een afspraak

Niet meer de juiste baan

Hoe vervelend is het als je niet op je plek zit? Als je werk meer energie kost dan dat het oplevert. Als je op zondag al als een berg opziet tegen de nieuwe werkweek. Je weet/merkt/voelt aan alles dat dit het niet is, maar wat dan wel….?

De grootste uitdaging

Heb jij ook moeite om in beweging te komen? Je bent zeker niet de enige. Eén
van de grootste uitdagingen is om écht ruimte te maken voor verandering. Veel mensen blijven hangen in hun baan, terwijl ze diep van binnen wel weten dat er iets niet klopt. Of ze gaan voor een quick fix en gaan snel op zoek naar een nieuwe baan, maar zijn ook daar niet gelukkig.

Foto Sharon Scheeper loopbaancoach

Loopbaancoaching helpt

Het is lastig om stappen te maken. Helemaal als je niet precies weet wat je zoekt in een baan en wat bij jouw passie en talenten past. Als loopbaancoach help ik je dit graag ontdekken. Door structuur aan te brengen creëer ik rust en overzicht om van daaruit bewuste loopbaankeuzes te maken.

Mijn aanpak kenmerkt zich door oprechte betrokkenheid en een open houding met een gezonde dosis humor. Graag zet ik creatieve werkvormen in en maak ik gebruik van effectieve spelvormen. Aangezien iedereen anders is, maak ik ieder traject helemaal op maat.

Loopbaancoaching in Utrecht

Na afloop van een coachtraject heb je altijd nieuwe inzichten over jezelf opgedaan. Zo kun je op zoek naar een baan die aansluit op jouw talenten, die past bij wat jij belangrijk vindt in het leven en waar je voldoening uithaalt met als doel:

Weer met plezier naar je werk!

Klanten over mij

Gratis kennismakingsgesprek met een Loopbaancoach in Utrecht

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met me op om een gratis kennismakingsafspraak te plannen.

    Gratis gesprek met een Loopbaancoach in Utrecht

    Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met me op om een gratis kennismakingsafspraak te plannen.

      Back To Top