Ga naar hoofdinhoud

Wil je werken aan je toekomst en bewuste loopbaankeuzes maken?

Met loopbaancoaching krijg je meer inzicht in jezelf en welk werk bij je past. Zo kun je jouw talenten optimaal benutten en zorgen dat je (weer) met plezier naar je werk gaat.

Ontdek jouw passie & talent

tijdens de Gratis Loopbaanscan t.w.v. €95,00
Hoge beoordeling 9+
Krijg frisse nieuwe inzichten
Geen wachtlijst, snel een afspraak
BEL 06 – 12 13 01 51 MAIL

  Met loopbaancoaching krijg je meer inzicht in jezelf en welk werk bij je past. Zo kun je jouw talenten optimaal benutten en zorgen dat je (weer) met plezier naar je werk gaat.

  Ontdek jouw passie en talent. 

  Met de Gratis Loopbaanscan t.w.v. €95,00

  Met een ervaren Loopbaancoach
  Krijg frisse nieuwe inzichten
  Hoge beoordeling 9+
  Snel een afspraak

  Klaar voor de volgende stap?

  Hoe vervelend is het als je niet meer op je plek zit? Als je werk je meer energie kost dan dat het oplevert. Of dat je twijfelt of je huidige baan nog wel bij je past. Misschien ben je wel op zoek naar meer zingeving, meer uitdaging of wil je je verder ontwikkelen, maar heb je geen idee hoe.

  De grootste uitdaging

  Eén van de grootste uitdagingen is om écht ruimte te maken voor verandering en in beweging te komen. Veel mensen blijven (te lang) doen waar ze niet blij van worden, terwijl ze diep van binnen wel weten dat er iets niet klopt.

  Foto Sharon Scheeper loopbaancoach

  Loopbaancoaching helpt

  Het is lastig om stappen te maken. Helemaal als je niet precies weet wat je zoekt in een baan en wat bij jouw passie en talenten past. Als loopbaancoach help ik je dit graag ontdekken en nee, dit betekent zeker niet altijd een nieuwe baan of andere werkgever.

  Mijn aanpak kenmerkt zich door oprechte betrokkenheid en een open houding met een gezonde dosis humor. Door structuur aan te brengen creëer ik rust en overzicht om van daaruit bewuste loopbaankeuzes te maken. Graag maak ik gebruik van effectieve spelvormen en creatieve werkvormen op een manier die bij jou past.

  Loopbaancoach in Utrecht

  Tijdens een coachtraject of losse sessie gaan we op zoek naar het antwoord op jouw specifieke loopbaanvraag. Je inzicht en kennis over jezelf worden vergoot zodat je jouw talenten en drijfveren optimaal kunt benutten met als doel:

  Weer met plezier naar je werk!

  Aangezien iedereen anders is, maak ik ieder traject helemaal op maat. Loopbaancoaching is al mogelijk vanaf € 175,-.

  Klanten over mij

  Gratis gesprek met een Loopbaancoach in Utrecht

  Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met me op om een gratis kennismakingsafspraak te plannen.

   Back To Top