skip to Main Content

Kost je werk je te veel energie? Ben je in plaats van moe, maar voldaan aan het einde van je werkdag moe en uitgeput? Haal je geen of onvoldoende voldoening uit je werk? Weet je dat je meer kunt, maar komt dat er in je huidige functie niet uit? Of merk je dat er een andere reden is waarom jouw werk niet meer bij je past? Lees dan beslist even verder.

Kost je werk je te veel energie? Ben je in plaats van moe, maar voldaan aan het einde van je werkdag moe en uitgeput? Haal je geen of onvoldoende voldoening uit je werk? Weet je dat je meer kunt, maar komt dat er in je huidige functie niet uit? Of merk je dat er een andere reden is waarom jouw werk niet meer bij je past?

Aarzel niet, maak een afspraak met een loopbaancoach! 

GRATIS oriëntatiegesprek met een ervaren Loopbaancoach
Krijg frisse nieuwe inzichten
Hoge beoordeling 9+
Snel een afspraak

Niet meer de juiste baan

Hoe vervelend is het als je niet op je plek zit? Als je werk meer energie kost dan dat het oplevert. Als je op zondag al als een berg opziet tegen de nieuwe werkweek. Of als je op maandag al uitkijkt naar vrijdagmiddag. Je weet/merkt/voelt aan alles dat dit het niet is, maar wat dan wel….?

De grootste uitdaging

Heb jij ook moeite om een begin te maken met je volgende loopbaanstap? Je bent zeker niet de enige. Eén van de grootste uitdagingen is om écht ruimte te maken voor verandering. Veel mensen blijven hangen in hun baan, terwijl ze diep van binnen wel weten dat er iets niet klopt. Of ze gaan voor een quick fix door het liefst meteen een nieuwe baan te zoeken. Na een paar maanden lopen ze weer tegen hetzelfde aan en gaan ze opnieuw op zoek naar een andere baan.

Het is lastig om in beweging te komen om duurzaam werkgeluk te vinden. Helemaal als je niet precies weet wat je zoekt in een baan en wat bij jouw talenten past. Of als je eigenlijk niet precies weet wat jouw talenten zijn.

Loopbaancoaching zorgt voor overzicht en bewuste keuzes

Als loopbaancoach help ik je graag. Door structuur aan te brengen help ik om rust en overzicht te creëren om van daaruit bewuste loopbaankeuzes te maken. Ik coach met warmte en humor en zet graag creatieve werkvormen in. Dus niet alleen praten, maar ook spellen spelen, doen en zorgen voor meer energie en inspiratie. Mijn aanpak is persoonlijk en ieder traject wordt 100% op maat gemaakt.

Loopbaancoaching traject in Utrecht

Na afloop van een coachtraject heb je altijd nieuwe inzichten over jezelf. Je kent je talenten en drijfveren, weet waar je goed in bent en waar jouw vuurtje van gaat branden. Zo kun je op zoek naar een baan die aansluit op jouw talenten, die past bij wat jij belangrijk vindt in het leven en waar je voldoening uithaalt met als doel: Weer met plezier naar je werk!

Klanten over mij

Gratis kennismakingsgesprek met een Loopbaancoach in Utrecht

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met me op om een gratis kennismakingsafspraak te plannen. Ik help je graag.

    Gratis kennismakings-gesprek met een Loopbaancoach in Utrecht

    Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met me op om een gratis kennismakingsafspraak te plannen. Ik help je graag.

      Back To Top