Ga naar hoofdinhoud

De laatste jaren is de arbeidsmarkt sterk veranderd. Waar je vroeger vooral solliciteerde door brieven te schrijven, zijn er tegenwoordig ook allerlei andere kanalen om te solliciteren. Een ellenlang CV en alleen reactief solliciteren is niet meer van deze tijd, maar wat dan wel?

Als je zonder gedegen kennis maar wat doet, wordt het heel lastig om je ideale baan te vinden. Door de bomen zie je het bos niet meer en als je niet weet waar je moet beginnen, is de kans groot dat je helemaal niet begint. Of je doet maar wat en raakt steeds verder gefrustreerd als het maar niet wil lukken. Tijd voor een andere aanpak!

Hoe krijg ik de baan die ik wil?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek vertel je me waar je tegenaan loopt. Je laat me zien wat je al hebt en waar je nog hulp bij kunt gebruiken. Op basis van jouw wensen en behoeftes stel ik een coachtraject op maat voor. Met een gestructureerde aanpak gaan we de basis op orde brengen en een gedegen actieplan maken waar je de komende periode zelf mee aan de slag kunt.

Hoe krijg ik de baan_loopbaancoahcingjpg

Hoe ziet dat eruit?

Afhankelijk van jouw behoefte bepalen we de hoeveelheid coachsessies en de frequentie. Tussen de sessies door ga je zelf actief aan de slag met opdrachten. Een aantal aspecten waar ik je bij zou kunnen ondersteunen zijn:

 • Het maken van een onweerstaanbaar CV

Waar moet een goed CV aan voldoen? Hoe maak je voor iedere sollicitatie een CV op maat zonder dat het je veel tijd en moeite kost?

 • Optimaal inzetten van LinkedIn

Wat vul je waar in? Hoe maak je een aansprekend profiel? Hoe zorg je dat mensen jou via Social Media gaan benaderen voor een nieuwe baan?

 • Netwerken

Wist je dat de kans om via je netwerk een nieuwe baan te vinden vele malen groter is dan als je reageert op een vacature? Hoe pak je netwerken goed en gestructureerd aan? Hoe kun je zorgen dat je via je netwerk aan een nieuwe baan komt?

 • Elevatorpitch

Waar bestaat een boeiende pitch uit die blijft hangen? Hoe pitch je aan mensen uit je netwerk? Hoe doe je dat tijdens een sollicitatie?

 • Solliciteren op een bepaalde functie

Hoe kun je vacatures analyseren? Hoe schrijf je een pakkende motivatie die zorgt voor een sollicitatiegesprek? Welke tips & tricks zijn er voor het voeren van sollicitatiegesprekken?

Wat levert het op?

 • Inspiratie om je op de arbeidsmarkt te presenteren op een manier die bij jou past
 • Actief aan de slag zijn met solliciteren
 • Tips voor wat werkt bij het vinden van een nieuwe baan
 • Concreet actieplan om zelf verder mee aan de slag te gaan

 

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van jouw droombaan, wacht dan niet langer en plan een gratis en vrijblijvend gesprek met me in.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

  Back To Top