skip to Main Content

De laatste jaren is de arbeidsmarkt sterk veranderd. Waar je vroeger vooral solliciteerde door brieven te schrijven, zijn er tegenwoordig ook allerlei andere kanalen om te solliciteren. Echte brieven schrijven en een ellenlang CV zijn niet meer van deze tijd.  Wat dan wel? Wil je hier meer over weten, neem dan gratis en vrijblijvend contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Herkenbaar?

Wil jij graag een andere baan en weet je wel wat je wilt, maar niet hoe je dat moet aanpakken? Heb je geen idee hoe de arbeidsmarkt tegenwoordig in elkaar steekt? Ben je vooral geneigd om reactief te solliciteren in plaats van ook proactief?

Als je zonder gedegen kennis maar wat doet, wordt het heel lastig om je ideale baan te vinden. Door de bomen zie je het bos niet meer en als je niet weet waar je moet beginnen, is de kans groot dat je helemaal niet begint. Of je doet maar wat en raakt steeds verder gefrustreerd als het maar niet wil lukken. Tijd voor een andere aanpak! Wil jij weten hoe je op een gestructureerde manier kunt solliciteren die meer effect heeft en die je energie geeft? Wil je solliciteren weer gaan zien als een leuke activiteit en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken?

Hoe krijg ik de baan_loopbaancoahcingjpg

Hoe krijg ik die baan die ik wil?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek vertel je me waar je tegenaan loopt. Je laat me zien wat je al hebt en waar je nog hulp bij kunt gebruiken. Op basis van jouw wensen en behoeftes stel ik een coachtraject op maat voor. Met een gestructureerde aanpak gaan we de basis op orde brengen en een gedegen actieplan maken waar je de komende periode zelf mee aan de slag kunt. Een aantal aspecten waar ik je bij zou kunnen ondersteunen zijn:

  • Het maken van een onweerstaanbaar CV

Waar moet een goed CV aan voldoen? Hoe maak je voor iedere sollicitatie een CV op maat zonder dat het je veel tijd en moeite kost?

  • Optimaal inzetten van LinkedIn

Wat vul je waar in? Hoe maak je een aansprekend profiel? Hoe zorg je dat mensen jou via Social Media gaan benaderen voor een nieuwe baan?

  • Netwerken

Wist je dat de kans om via je netwerk een nieuwe baan te vinden vele malen groter is dan als je reageert op een vacature? Hoe pak je netwerken goed en gestructureerd aan? Hoe kun je zorgen dat je via je netwerk aan een nieuwe baan komt?

  • Elevatorpitch

Waar bestaat een boeiende pitch uit die blijft hangen? Hoe pitch je aan mensen uit je netwerk? Hoe doe je dat tijdens een sollicitatie?

  • Solliciteren op een bepaalde functie

Hoe kun je vacatures analyseren? Hoe schrijf je een pakkende motivatie die zorgt voor een sollicitatiegesprek? Welke tips & tricks zijn er voor het voeren van sollicitatiegesprekken?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van jouw droombaan, wacht dan niet langer en plan een gratis en vrijblijvend gesprek met me in.

Vraag vrijblijvend een coachgesprek aan

    Back To Top