skip to Main Content

Ben je herstellende van een burn-out en zie je er tegenop om weer aan het werk te gaan? Of ben je al of nog (deels) aan het werk en vraag je je steeds meer af of je baan nog wel bij je past? Worstel je met je energielevel en merk je dat je vooral weer energie krijgt van andere dingen dan je werk? Wil je dit anders, maar heb je geen idee hoe?

Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op. Ik wil graag met je onderzoeken of ik wat voor jou kan betekenen. Mocht je het fijn vinden, dan vertel ik je ook over mijn eigen burn-out van een aantal jaren geleden en wat voor mij wel/niet heeft gewerkt.

Herkenbaar?

Als je je twijfel en onderbuikgevoel (opnieuw) negeert en er niks mee doet, is de kans groot dat je niet verder gaat herstellen en misschien zelfs nog wel een burn-out krijgt. Zelf heb ik een aantal jaren geleden ook een burn-out gehad. Tijdens het herstel van mijn burn-out heb ik goede coaching gekregen bij het ontdekken wat mij werkplezier geeft. Ik merkte dat sommige dingen niet helemaal bij me aansloten en dat het tijd werd voor verandering. Hoewel ik het vreselijk eng vond, ben ik blij dat ik toch de sprong in het diepe heb gewaagd. Hier wil ik jou ook mee helpen!

Depositphotos_25734809_s-2019

Loopbaancoaching

Met dit coachtraject wil ik je graag begeleiden bij de loopbaanvragen die jij hebt op een manier die bij jou aansluit in deze periode. Dat betekent dat ik mijn aanpak volledig aanpas op wat jij op dat moment aankunt. Met creatieve werkvormen probeer ik je wat meer uit je hoofd te halen en dichter bij je gevoel te laten komen. Ik ben ervan overtuigd dat het nu tijd is om naar je hart te luisteren en die je de weg te laten wijzen. Er zit veel verstopt in je onderbewustzijn en met behulp van diverse (kaarten)spellen en andere oefeningen probeer ik dit naar boven te laten komen.

Eindrapportage

Aan het einde van dit coachtraject ontvang je van mij een eindrapportage met een beschrijving van jouw persoonlijke en professionele profiel en een aanbeveling voor het maken van een volgende loopbaanstap.

Wat levert het op?

  • Meer zelfkennis: jezelf beter begrijpen en hierop kunnen anticiperen
  • Inzicht in jouw talenten
  • Weten wat jouw energiegevers en -vreters zijn
  • Bewust zijn van wat je motiveert en wat juist niet
  • Meer inzicht in ontstaan burn-out
  • Handvatten om nog een burn-out te voorkomen
  • Meer zicht op werk dat bij je past
  • Bewuste loopbaankeuzes kunnen maken

Een coachtraject staat of breekt met een loopbaancoach die jij vertrouwt. Wil je ervaren of je een klik met me hebt, laten we dan een gratis en vrijblijvend een afspraak maken voor een kop koffie/thee. Ik leer je graag kennen en ben benieuwd of ik wat voor je kan betekenen.

Vraag vrijblijvend een coachgesprek aan

    Back To Top